مدیر عامل اولین شرکت تولید کننده مدادهای بدون چوب اظهار کرد: «نمونههای مداد های تولیدی ما هرسال برای آزمایشگاههای همکار که بهصورت تخصصی استاندارد مداد را بررسی میکنند، ارسال میشود. در این آزمایشگاهها مدادهای پلیمری چه از لحاظ فیزیکی یعنی قدرت مقاومت مداد، رنگدهی، قطر و طول مداد و چه از لحاظ دارا بودن مواد سمی، شیمیایی، مواد رادیواکیتو، سرطانزا، لاروباکتریها و میکروبها و بهطور کلی سایر مشخصات آزمایش شده و گواهی مطابقت با استاندارد در تمامی این موارد دریافت کردهاست.»
به گزارش ایران نوشت به نقل از پرگار، مدادهای پلیمری، دستهای از مدادهای تجزیهپذیر هستند که نوع پلیمر بکار رفته در آنها، از جنس پلیمر بکار رفته در بسیاری از وسایل مورد استفاده روزمره مانند گوشی، خودکار و… است. شرکتهای داخلی تولیدکننده لوازم التحریر تلاش کردهاند این نوع مداد را با بکار گرفتن پرسنل ایرانی و با استفاده از مواد صددرصد ایرانی تولید کنند. تولید این نوع مداد در کشور علاوه بر اینکه از ورود نمونه مشابه خارجی نامرغوب و گرانقیمت جلوگیری میکند، به رشد اقتصاد کمک شایانی خواهد کرد.
سید محسن افضل در گفت و گو با خبرنگار پرگار، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چطور موفق به تولید این محصول با کیفیت ایرانی شدهاند، بیان کرد: « برای شروع کارتحقیقات زیادی کردیم و همزمان با شروع به کار ما و یا قبلتر، شرکتهای بزرگتری در کشورهای دیگر بر روی این پروژه کار کردند . ما از دستاوردهای کشورهای دیگر در این زمینه استفاده کردیم، این صنعت را به داخل کشور آوردیم و به عنوان اولین شرکتی که مداد فاقد چوب در کشور تولید میکند، شرکت را به ثبت رساندیم.»
مدیرعامل دنیای فردا همچنین در رابطه با مواد اولیه مورد استفاده در تولید این مدادها گفت: «ما در تولید مدادهای پلیمری سعی کردیم مواد اولیه مرغوب و با کیفیت داخلی را با مواد خارجی جایگزین کنیم. ما برای تولید این مدادها تحقیقات زیادی کردیم، انرژی و وقت گذاشتیم و خساراتی هم متحمل شدیم اما در نهایت موفق به تولید با مواد اولیه کاملا ایرانی شدیم. علاوه بر این ما گواهی ثبت اختراع برای تولید مداد ایرانی با مواد اولیه پلیمر و مینرال(مواد معدنی) هم دریافت کردیم.»
وی در حال حاضر ۳۵ نفر بهصورت مستقیم در کارخانه مشغول به کار هستند. مواد و ماشینآلات بکار رفته در این کارخانه و پرسنل همکار کاملا ایرانی هستند. یک دلار ارز برای تولید این مداد از کشور خارج نشده استضمن اشاره به اینکه دنیای فردا دارای آزمایشگاههای داخلی نیز هست، افزود: «ما در نهایت به تاییدیههای صادر شده توسط آزمایشگاههای همکار استاندارد استناد میکنیم. نمونههای این مداد هرسال برای آزمایشگاههای همکار که بهصورت تخصصی استاندارد مداد را بررسی میکنند، ارسال میشود. در این آزمایشگاهها مدادهای پلیمری چه از لحاظ فیزیکی یعنی قدرت مقاومت مداد، رنگدهی، قطر و طول مداد و چه از لحاظ دارا بودن مواد سمی، شیمیایی، مواد رادیواکیتو، سرطانزا، لاروباکتریها و میکروبها و بهطور کلی سایر مشخصات آزمایش شده و گواهی مطابقت با استاندارد در تمامی این موارد دریافت کردهاست.»
افضل همچنین درباره کیفیت این مدادها بیان کرد: « از لحاظ کیفیت بعد از ۱۲ سال تولید مداد، نظر مصرفکننده تعیین کننده است.»
یک دلار ارز برای تولید این مداد از کشور خارج نشده است
وی همچنین در رابطه با کمکی که تولید این مداد به اقتصاد کرده است، گفت: « در حال حاضر ۳۵ نفر بهصورت مستقیم در کارخانه مشغول به کار هستند. مواد و ماشینآلات بکار رفته در این کارخانه و پرسنل همکار کاملا ایرانی هستند. یک دلار ارز برای تولید این مداد از کشور خارج نشده است.»
مدیر عامل دنیای فردا در انتها در رابطه با استراتژی قیمتگذاری این محصول گفت: «مبنای قیمتگذاری به صورتی بوده که خارج از تنشهای موجود در بازار برای بازرگان بهصرفه نباشد که مداد بیکیفیت چینی را وارد کند و در نهایت به این باور برسد که مداد با کیفیت ایرانی را بهفروش برساند. اما در حال حاضر مداد پلیمری تولید شده توسط دنیای فردا ۵۰ درصد پایینتر از نمونه مشابه خارجی بهفروش میرسد.»
شایان ذکر است شرکت دنیای فردا در سال ۱۳۸۸ با هدف تولید مداد ایرانی بهویژه مداد پلیمری به روش نوین تاسیس شد. در راستای تحقق این هدف، دنیای فردا تلاش کرده علاوه بر اینکه تولید این مدادها را با استفاده مواد اولیه ایرانی انجام دهد، زمینه صادرات این محصول را به سایر کشورهای جهان نیز فراهم کند.